نشست علمی نقد و بررسی نسبت عقل و دین در مدرسه معارفی خراسان

گروه کلام و فلسفه دین مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با همکاری انجمن کلام حوزه برگزار می‏کند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، کرسی ترویجی « نقد و بررسی نسبت عقل و دین در مدرسه معارفی خراسان » به همت گروه کلام و فلسفه دین مؤسسه امام خمینی(ره) و همکاری انجمن کلام حوزه روز سه شنبه 27/11/94 از ساعت 18:45 در سالن اندیشه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار می‏گردد.

در این کرسی ترویجی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جعفری به عنوان سخنران مطالب علمی خود را ارائه و نظریه‏ پرداری خواهد کرد و پس از سخنرانی، حجج اسلام آقایان: دکتر رضا برنجکار و دکتر محمدحسن مؤمنی ، به نقد و بررسی مطالب مطرح شده خواهند پرداخت.

گفتنی است این کرسی ترویجی با حضور جمعی از محققان،  اساتید و دانش‏پژوهان برگزار می گردد و مدیر این کرسی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی خوش صحبت می باشد.